Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Las Vegas - Gece Hayati
06-12-2007, 09:28 PM
Post: #1
Las Vegas - Gece Hayati
Las Vegas’ta her türden eglencenin sunuldugu gece hayati son derece renkli ve canlidir. Agirlikli olarak Strip civarinda toplanan bar ve gece klüplerinin hepsi hakkinda bu devasa sehirde bilgi saglamak neredeyse imkansiz. Popüler bar, kafe ve gece klüpleri hakkinda bilgi veren sitelerin ilgilenenlere çok yararli olacagina inaniyoruz.
Rüyalar sehri Las Vegas’ta, her sene yenilenen birçok farkli sov gösterime sunulmaktadir. Tabii ki bu kadar sov olunca hangisine gitsem diye düsünüyorsunuz. Her sey öncelikle ne tur bir sova gitmek istediginize bagli. Genelleme yaparsak sovlarin iyilik derecesi fiyatlari ile dogru orantili. Eger gerçekten iyi bir sov izlemek istiyorsaniz kisi basina 100-120$’i gözden çikarmaniz gerekir. O zaman bizim sizlere tavsiyemiz “O”ya gitmeniz. Bundan sonra Siegfried & Roy, Mystere, Blue Man Group en iyi bilinen ve en çok talep gören sovlardir. Tabii unutmamaniz gereken bir diger önemli faktörde biletlerinizi önceden almaniz. Böylece istediginiz yerden bilet bulmak kolay olur. Bu arada gösterilerin yapildigi tüm salonlarin internetten oturma planlarina ulasabilirsiniz. Ayrica sovlarin gösterimde oldugu her otelde de açiklayici bilgiler bulunmaktadir.

Bunlarin disinda heyecani sevenler için Manhattan Express Roller Coaster, Big Shot, High Roller Spees-Stratoshere inanilmaz heyecanlar sunuyor.

Ayrica hiçbir ücret ödemeden seyredebileceginiz sovlar da var . Bunlarin en basinda ve en ünlü olani Bellagio’nun her yarim saatte bir yapilan su gösterileri (Fountains of Bellagio). Her gösteride ayri bir müzik esliginde suyun essiz dansi, inanilmasi oldukça güç bir görüntü yaratiyor. Mutlaka bir gündüz bir de gece görmenizi tavsiye ediyoruz. Tabi biraz daha romantik ve muhtesem olmasini istiyorsaniz gösteriyi Eyfel Kulesinin üstünden özellikle günes battiktan sonra izlemenizi tavsiye ederiz. Ayrica Treasure Island’da günde 4-5 kez (mevsime bagli olarak) yapilan korsan gösterisi ve Mirage Otelindeki yanardagi ve alevlerini izlemenizi tavsiye ederiz.

Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:

TestPrepForum.NET Teslcafe.COM Ingilizcepratik.NET Teslcafe.Com Forumingilizce ForumIngilizcechat.ORG Amerika RehberiTurklasvegas.comIngilizce Englishtarget.COM