|
DV 2009 ÇEKİLİŞİNİ KAZANDIM! ŞİMDİ NE YAPACAĞIM?
|
|
06-27-2008, 02:09 PM
|
|||
|
|||
RE: DV 2009 ÇEKİLİŞİNİ KAZANDIM! ŞİMDİ NE YAPACAĞIM?
Abi Wrote:cemilio Wrote:KCC'den bahsettiğiniz beyaz A4'den biraz daha büyük zarfı aldım. söz verdiğim gibi KCC'den aldığım cevapları size aynen burda aktarıyorum ![]() Thank you for your inquiry. The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit additional forms to amend this mistake. KCC/kda KCCDV@state.gov (606)526-7500 Ek Bilgi olarak da bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Thank you for your inquiry. When inquiring about the status of your case, you are required to provide your full name, complete case number, and date of birth. For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information. KCC/slm KCCDV@state.gov (606) 526-7500 |
|||
|
06-27-2008, 02:13 PM
|
|||
|
|||
|
Bu arada formunu kargoyla göndermek isteyenlere benden de bir tavisye:
ben ups ile gönderdim, 74 USD, 2 günde yerine ulaştı. Saygılarımla. |
|||
|
06-27-2008, 02:28 PM
|
|||
|
|||
cemilio Wrote:Abi Wrote:cemilio Wrote:KCC'den bahsettiğiniz beyaz A4'den biraz daha büyük zarfı aldım. cok guzel. Tekrar gondermene gerek kalmamis. Sanirim gonderdigin formlarda formalite icabi aliyorlar herseyi online hallediyorlar. Formlar gelirse update edip mulakat tarihi icin elcilige bilgi gonderiyorlar bu kadar. Gunun belli oluncada mulakat tarihi ile beraber asil yapilacaklar listensini zarfin icine koyup size postaliyorlar. mulakata kadar sorun olursa cekinmeden sorabilirsin.. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
06-28-2008, 07:34 AM
|
|||
|
|||
|
Oncelıkle greencard cıkan arkadasları tebrık ederım umarım hersey gonullerınce olur. Bende bu sene dv 2009 u kazandım ve ılgı ıle ıncelıyorum sıtenızı cokda yardımcı oldunuz bılgılendırme adına benımde arkadas gıbı formum basvurdugum sıteye geldı ve bana evraklarımı gonderdıler sımdı ımzayıp doldurdum yalnız bırsey aklıma takıldı gecen sene cıkan bı arkadasın formunda kcc den gonderılen mektupda sag ust kosede kendı resmının olması bu senekılerde yok bu dogrumu ? bıde yazıda danısmanın bır yazısı dıkkatımı cektı case numarası 20.000 altındaysa daha kolay denıyor bunun nedenı yada bı acıklaması varmı tesekkurlerrr
|
|||
|
06-29-2008, 04:37 AM
|
|||
|
|||
JAYJAY Wrote:Oncelıkle greencard cıkan arkadasları tebrık ederım umarım hersey gonullerınce olur. Bende bu sene dv 2009 u kazandım ve ılgı ıle ıncelıyorum sıtenızı cokda yardımcı oldunuz bılgılendırme adına benımde arkadas gıbı formum basvurdugum sıteye geldı ve bana evraklarımı gonderdıler sımdı ımzayıp doldurdum yalnız bırsey aklıma takıldı gecen sene cıkan bı arkadasın formunda kcc den gonderılen mektupda sag ust kosede kendı resmının olması bu senekılerde yok bu dogrumu ? bıde yazıda danısmanın bır yazısı dıkkatımı cektı case numarası 20.000 altındaysa daha kolay denıyor bunun nedenı yada bı acıklaması varmı tesekkurlerrr Simdi eger case number iniz 20000 altindaysa kolay olmasinin sebebi sundan dolayi cunku toplamda yaklasik 100000 kisi kazaniyor ve bunun sadece 55000 kisisi aliniyor. Turkiyedede en buyuk case numaralari genelde 20000-25000 arasi oluyor 20000 nin uzerinde olan case numaralarina mulakat tarihi yetismiyor yani eylul sonuna kadar sira kalmiyor ve zaman asimana ugruyorlar bu yuzden greencardlarini alamiyorlar. 22000 lerde greencard alan arakadaslarimiz oldu bu yuzden eger 20000 altindaysa bir problem yok. Resimli olup olmamasi cok onemli degil orda onemli olan case number. hayirlisi ile alirsiniz insallah. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
06-29-2008, 06:27 AM
|
|||
|
|||
|
Selamlar.. Verdıgınız bılgı ıcın tesekkurederım ,178XX lerde case numaram umarım bı sorun olmadan randevu tarıhı alırım,daha once usa de okudum ve kaldım ama suanda bı baska sorumda su askerlıkle ılgılı .. tecıl durumu bıtmıs vede askerlık zamanı gelmıs ksıı olarak benden askerlıkle ılgılı bı evrak ıstenıyor bunu nasıl halledebılrıım yapmadıgımı yazdım forma vede sımdı bu ımkanla usa ye gıdıp orda ıs teklıfı veren arkadasın yanında calısıcam bu sorun olurmu yanı randevuda bunu belırtsem askere gıt green cardını donduralım mı derler yoksa hakkı kaybettınmı derler ..?? bu durumda olan hıc arkadas oldumu bıldıgınız tesekkurler
|
|||
|
06-29-2008, 07:49 AM
|
|||
|
|||
JAYJAY Wrote:Selamlar.. Verdıgınız bılgı ıcın tesekkurederım ,178XX lerde case numaram umarım bı sorun olmadan randevu tarıhı alırım,daha once usa de okudum ve kaldım ama suanda bı baska sorumda su askerlıkle ılgılı .. tecıl durumu bıtmıs vede askerlık zamanı gelmıs ksıı olarak benden askerlıkle ılgılı bı evrak ıstenıyor bunu nasıl halledebılrıım yapmadıgımı yazdım forma vede sımdı bu ımkanla usa ye gıdıp orda ıs teklıfı veren arkadasın yanında calısıcam bu sorun olurmu yanı randevuda bunu belırtsem askere gıt green cardını donduralım mı derler yoksa hakkı kaybettınmı derler ..?? bu durumda olan hıc arkadas oldumu bıldıgınız tesekkurler Askerlik durumunuzu tecilli olmasi gerek zaten T.C cikisiniza izin vermeyecektir eger tecil sureniz dolmussa. Ama soyle bir sey olabilir eger universite mezunu iseniz 2 yil tecil ettirebilirsiniz. Yani tecil sureniz dolmasina yakinsa yani henuz dolmamissa buna elcilik bir sey diyemez. En kotu olacak sey su diyelim tecilinizi uzamatiniz kacak duruma dustunuz .. Greencard inizi alirsiniz size 2 yillik bir sure verilecektir. O surede askerliginizi bitirir ve amerikaya daha sonra giris yapabilirsiniz. Bir bakima dondurma olacaktir. Bunu yinede bir imigration avukatina danismanizi tavsiye ederim. saygilar Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
07-01-2008, 10:19 AM
(This post was last modified: 07-01-2008 10:21 AM by cemilio.)
|
|||
|
|||
|
E-mail ile evraklarımın ulaşıp ulaşmadığını konfirme ettirdim.
Cevap aynen şöyle: Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. If you are scheduled for an interview, you will receive a notification letter via postal mail from KCC. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed. KCC/slm KCCDV@state.gov (606) 526-7500 Bu arada case numberlarla ilgili ben de bişey sormak istiyorum. Siz Türkiye'ye ait son numaraların takriben 20.000-25.000 arası olduğunu yazmışsınız. Ben türk vatandaşıyım, ama doğum yerim itibariyle DV-2009 a Almanya'dan katılıyorum. Case Number'ımda 15XXX civarı. Bunun hakkındaki olasılıkla ilgili bir bilginiz var mı? Teşekkürler. |
|||
|
07-01-2008, 08:38 PM
|
|||
|
|||
|
bana hiçbirşey gelmedi henüz aracı firmadanda ses yok sanırım bu saatten sonra geleceği yok bidahakine kaldı gibi
|
|||
|
07-02-2008, 12:59 AM
|
|||
|
|||
|
Oncelıkle cemılio senıde tebrık ederım... bu sanslı kısılerden bırısıyız bızde.. ben daha once sormustum case numaram17XXX lerde turkıyede danısmanın da dedıgı gıbı 20.000 -25.000 arası case numaralarıda var , bunun en buyuk avantajı evraklarını cobuk ve dogru sekılde hazırlayıp bıran once kcc ye gonderdıgınde verılecek konsolosluk sırasında ıslemlerın daha once yapılmasına fayda saglayacak ama 20.000 ustundekılerde gorusmeye cagrılıyor suanda ankara konsoloslugunun sayfasında gorusmeye gıden dv 2008 talıhlısı olup case numarası 22-24.000 arası arkadaslarda var.. Umarım bıran once sende cagrılırsın tebrıkler tekrar...
sımdı benım sorum su ben evraklarımı bugun hazırlayıp fedex le gonderdım, sızce nezaman pack4 dosyası bana gonderılır yada randevu tarıhı cunku suanda kontrol edıyorum ankaradakı konsoloslugu daha dv2008 randevuları var ve bıanda acaba 1 sene snr mı bızımkıler dıye korktum tesekkurlerr |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|