|
DV-2008 Kazananlar yapmasi gerekenler !
|
|
03-29-2008, 05:11 PM
|
|||
|
|||
|
RE: DV-2008 Kazananlar yapmasi gerekenler !
Nihayet alıp almama arasınada git gellerden sonra almaya karar verdik ve gittik aldık .Bu zamana kadar yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı teşekkür ederim.Bir önceki mail imde bahsettiğim fotoğraf konusunda korktuğumuz başımıza geldi. Ama sadece kulakları açık normal başörtülü olarak çektirdik.Aslında orada itiraz etmeyi çok isterdim ama inatlaşıp o kadar uğraştan sonra almama ihtimali artacaktı o yüzden yapamadım ama içimde bir ukte kaldı ve sürekli kendime kızarım artık bu olay için.Hayırlısı ALLAH' tan . Oda birkaç kendini bilmez durumdan vazife çıkaran memur yüzünden olduğundan eminim.Ama Türkiyede biliyorsunuz o tarz kıraldan kıralcı ve her durumdan kendine vazife çıkaran insanları belli noktalara koydukları için çoğu zaman eliniz kolunuz bağlı istenileni yapmak durumunda kalıyorsunuz.Sanırım sırf bu yüzden bile özgürlükler ülkesi Amerika ya gitmek istiyorum.Vize yi almaya giderken düşündümde almaktan vazgeçseydim gerçekten çok üzülecek ve ömür boyu kendime kızacaktım sanırım ![]() Her neyse gene başınızı ağrıttım.Tekrar teşekkür etmek istiyorum bu güne kadar vermiş olduğunuz bilgilerden ve tavsiyelerinizden dolayı.İnşaallah bir gün karşılışarızda bizzat teşekkür etme imkanım olur. ALLAH' Abi Wrote:larendeli Wrote:Merhaba |
|||
|
03-29-2008, 05:14 PM
|
|||
|
|||
Görüşmek dileğiyle.larendeli Wrote:Merhaba |
|||
|
03-31-2008, 12:30 AM
|
|||
|
|||
![]() Hoş görünüze sığınarak bu aralar biraz fazla soru sorar oldum ama kusurabakmayın lütfen. Nihayet vize basılmış pasaportlarımız geldi.Yalnız vizeler 6 aylık verilmiş.Benim bu 6 ay içinde herşeyi halledip de amerikaya yerleşme şansım yok bu işler için birazdaha uzun bir süreye ihtiyacım var.Ama bu 6 ay içinde bir giriş çıkış yapılması gerektiğini biliyorum.Ve o işlemi 3 ay içinde illaki yapıcam.Ondan sonra yani 6 ay dolunca bir daha giriş yapamayacakmıyım.Yoksa ilk girişten sonra green cardı verecekleri için artık vizeye ihtiyacım kalmayacakmı ? Ve ilk gelişimde ne kadar kalmam gerekiyor.Gelirken illaki geri döneceğim için bileti gidiş dönüş alıcam. Bileti bu şekilde alınca bir sorun olurmu yani green cardı vermek için geri dönmemek üzere oraya gelmiş olmamı mı beklerler ? bunun için bileti falan kontrol ederlermi ? yoksa sadece oraya ayak basmış olmam ve pasaportlarla birlikte gelen zarfları vermem yeterli mi ? green card' ı vermeleri için. Teşekkür ederim Saygılarımla. |
|||
|
04-02-2008, 03:53 PM
|
|||
|
|||
larendeli Wrote:Tekrar merhaba Oncelikle vizeleriniz hayirli olsun. 6 aylik gecici vizenizde gelmis ne guzel. 6 ay dolmadan amerikaya girin. Daha sonra her 6 ayda bir amerikaya giris cikis yapmaniz gerekiyor. eger 2 yillik re-enter permit almak istiyorsaniz amerikan konsolosluguna basvurabilirsiniz. Isleriniz ve ya askerlik ogrencilik gibi durumlarda izin alabilir daha sonra amerikaya giris yapabilirsiniz bu izinler 2 yil 2 yil 1 yil olarak alina biliyor. Konsoloslugu arayip bu konuda bilgi alabilirsiniz. Tekrardan hayirli olsun vizeleriniz. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
05-09-2008, 03:38 AM
|
|||
|
|||
|
uzun bir ara oldu görüşmeyeli.Nasılsınız. Anladığınız gibi bir sorum var Biraz önce amerikada uzun süre kalmış ve dönmüş biri ile konuştum.Şu an Türkiye' de yaşıyor.Ben mayıs sonunda amerika ya gelmek ve haziran sonunda dönmek üzere bir plan yaptım ve biletimi aldım .Bu konuştuğum arkadaş gelince 180 gün gibi bir süre kalmam gerektiğini söyledi.Buna canım sıkıldı.Çünki ben 1 ay kalıp greencard' ı mı aldıktan sonra tekrar türkiye ye dönecektim.Böyle bir şansım yokmu.Yani illa 180 gün mü kalmam gerekiyor.Açıkcası bunu anlayamadım.Yani greencard aldıktan sonra istediğim zaman girip çıkamam mı .Bildiğim kadarıyla ve sizinde söylediğinizden anladığım kadarıyla 6 ayda bir giriş çıkış yapmak ( girişlerde de süre söz konusu değil ) yeterli oluyor.Bu kısmını yanlış mı anlamışım.Bir açıklık getirirseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz.Gerçi daha önce buna benzer bir soru sormuşum ama kusuruma bakmayın lütfen.Teşekkür ederim.Saygılarımla. Abi Wrote:larendeli Wrote:Tekrar merhaba |
|||
|
05-10-2008, 03:37 AM
|
|||
|
|||
|
Arkadasinizin soyledigi 180 kalma zorunlugu diye bir sey yok. Her 6 ayda bir amerikaya giris cikis yaparsaniz hic bir sorun olmaz. Eger yasalar daha dun degismediyse bildigim boyle.. Kalma mecburiyetiniz yok havalaninda damganizi vurdurun tekrar binin tekrar donun yine sorun olmaz.. Gorusmek uzere... larendeli Wrote:Merhaba , Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
05-13-2008, 07:21 PM
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
05-15-2008, 03:04 PM
|
|||
|
|||
|
Eger DV-2009 a basvurduysaniz henuz yeni aciklanmaya basladi Temmuz sonuna kadar zarflar postalanacaktir.. Gerlise talihli olcaksiniz gelmez ise gelecek yil sansinizi deniyeceksiniz.. Bol sans! Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
05-15-2008, 06:34 PM
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
06-27-2008, 02:39 PM
|
|||
|
|||
cuervo Wrote:yeşil kart için kullandığım ara şirkete attığım amilde 11.05.2007 tarihinde başvurduğumu yazmışlar 5 yıllık başvurmuştum 4 hakkınız var dediler sanırım dv 2009 çekilişine katıldım umarım kazanmışımdır bilgi için teşekkürler 5 yillik parami odedin.. Ya turkiyede millet gecinme yolunu bulmus ustadim neyse olan olmusta... Bu greencard a basvurmak cok basit bir olay bu yil ben herkese bedava yardimci olacagim. Bak burda bedava yardimci oluyoruz. Fotograf halledecesin baska bir seye gerek yok formlar doldurulacak gonderilecek. Neyse basvursunlar bakalim insallah kazanirsiniz. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Ama sadece kulakları açık normal başörtülü olarak çektirdik.Aslında orada itiraz etmeyi çok isterdim ama inatlaşıp o kadar uğraştan sonra almama ihtimali artacaktı o yüzden yapamadım ama içimde bir ukte kaldı ve sürekli kendime kızarım artık bu olay için.Hayırlısı ALLAH' tan . Oda birkaç kendini bilmez durumdan vazife çıkaran memur yüzünden olduğundan eminim.Ama Türkiyede biliyorsunuz o tarz kıraldan kıralcı ve her durumdan kendine vazife çıkaran insanları belli noktalara koydukları için çoğu zaman eliniz kolunuz bağlı istenileni yapmak durumunda kalıyorsunuz.Sanırım sırf bu yüzden bile özgürlükler ülkesi Amerika ya gitmek istiyorum.Vize yi almaya giderken düşündümde almaktan vazgeçseydim gerçekten çok üzülecek ve ömür boyu kendime kızacaktım sanırım