|
DV 2008 hakkında
|
|
06-01-2007, 03:26 AM
|
|||
|
|||
|
DV 2008 hakkında
Bazı öğrenmek istediklerimden dolayı sitedeyim. DV 2008 çekilişi için 2006 yılında USAGC sitesinden başvurmuş ve 30/5/2007 tarihinde yine bu siteden kazandığımı bildirir bir mail aldım. Burada ilk başvuruda kendi adreslerini bildirerek başvuruda bulundukalrını belirterek kazananları öğrenebildiklerini belirterek adres güncellemesi için Kentucky (KCC)'ye bildirmemizi DSP 122 ve DS230 -1 ve 2 formlarını göndermemizi , fotoğraf eklememiz gibi bilgileri içeren bu mail sonucunda ben de KCC'ye DHL ile sadece adres güncelleme olarak bir belge gönderdim. USAGC sitesi ile mailleşerek tarafıma CASE NUMBER ve BARCOD ile diğer bilgilerin gelmediğini sordum ve gelen cevap ta bundan sonraki adım olarak belgeleri tarafıma göndereceklerini, KCC'ye bu formları gönderdikten sonra ancak CASE NUMBER yeni oluşacağını belirttiler. Bu arada tarafımdan herhangi bir ödeme talebi de istemediler. Belirttiğim konular ışığında yorumlarınızı bkliyorum. Saygılarımla.... Calikusu / Antalya |
|||
|
09-28-2007, 09:44 AM
|
|||
|
|||
|
RE: DV 2008 hakkında
insallah sizinkisi gerceklesir.. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
04-20-2008, 10:28 PM
|
|||
|
|||
Abi Wrote:kac yildir greencardla alakali o kadar sey okudumki ama boylesini hic duymadim diyebilirim. Ilginc bir durum diyebilirim. KCC kimseye case numberi baska bir site araciligi ile verilmez. Case numbers sadece KCC tarafindan belirlenir ve buda ancak sizin evinize zarf gelirse ancak anlasilir . yani sonradan Case number vermez. Randomly bir cekilis yapilir ve burdan 100000 kisiye kazandiriniz mektubu gonderilir. ve bunlarin icinden sadece 50000-55000 amerikaya girmeye hak kazanir diger yarisi ise ya postalari ellerine ulasmaz yada evraklari gondermeyi unutur.. baska birisi basvurmustur.. mulakatta mulakati gecemez. vs.. ama hic bir site araciligi ile greencard kazanilamaz veya casenumber belirlenemez.. Size uzun zaman sonra tekrar yazıyorum. Bu aracı firma USAGC firması benim başvurumda adres olarak kendi adreslerini yazmışlar. Ve o adrese benim evraklar geldiğinde onlar tamamını tekrar bana gönderdiler. Dolayısıyla tüm belgeler elime geçti. Temmuz 2007 de formları doldurarak gönderdim . Case no Mart 2008 de güncellendi ve mayıs 2008 de mülakatımız var. Mülakat tarihi ve saatini de KCC ye e-mail ile sorararak öğrendik. |
|||
|
05-13-2008, 04:02 AM
|
|||
|
|||
CALIKUSU Wrote:Abi Wrote:kac yildir greencardla alakali o kadar sey okudumki ama boylesini hic duymadim diyebilirim. Ilginc bir durum diyebilirim. KCC kimseye case numberi baska bir site araciligi ile verilmez. Case numbers sadece KCC tarafindan belirlenir ve buda ancak sizin evinize zarf gelirse ancak anlasilir . yani sonradan Case number vermez. Randomly bir cekilis yapilir ve burdan 100000 kisiye kazandiriniz mektubu gonderilir. ve bunlarin icinden sadece 50000-55000 amerikaya girmeye hak kazanir diger yarisi ise ya postalari ellerine ulasmaz yada evraklari gondermeyi unutur.. baska birisi basvurmustur.. mulakatta mulakati gecemez. vs.. ama hic bir site araciligi ile greencard kazanilamaz veya casenumber belirlenemez.. insallah hayirlisi ile mulakatiniz guzel gececektir.. kisa bir hatirlatma.. bekarsaniz en az 10000$ Evliysenizde 20000$ para gostermeniz yeterli olacaktir.. zaten bunlari halletmissinizdir.. para durumunuz yetersiz gozukurse konsolosluk sizden sponsor isteyecektir.. ama yeteri kadar paraniz varsa bankada hic bir problem olmaz... simdiden tebrik ederim.. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
06-23-2008, 05:12 PM
|
|||
|
|||
|
kisa bir hatirlatma.. bekarsaniz en az 10000$ Evliysenizde 20000$ para gostermeniz yeterli olacaktir.. zaten bunlari halletmissinizdir.. para durumunuz yetersiz gozukurse konsolosluk sizden sponsor isteyecektir.. ama yeteri kadar paraniz varsa bankada hic bir problem olmaz... simdiden tebrik ederim.. [/quote] Yine gecikmeli yazıyorum. Mayıs 30 unda mülakata girdik. 5 kişilik aileyiz. Banka hesap ve diğer evraklar hepsi çok iyi hazırlanarak göndermiştik. Sponsor istenmedi. Vizeyi 2 gün sonra UPS ten teslim aldık. Çok kolay ve sorunsuz bir mülakat geçirdik. Selamlar. |
|||
|
06-27-2008, 02:31 PM
|
|||
|
|||
CALIKUSU Wrote:insallah hayirlisi ile mulakatiniz guzel gececektir.. Gozunuz aydin! gercekten butun aileyi tebrik ederim. 5 kisilik bir aile ile magdur olmak cok kotu olurdu. Insallah amerikadada magdur olmadan hayatinizi kisa zamanda duzene sokarsiniz. Yolculuk nereye simdi artik vizenizide aldiniz. Eminim nereye gideceginize karar vermissiniz. Tekrardan tebrikler. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
06-27-2008, 06:19 PM
|
|||
|
|||
Abi Wrote:CALIKUSU Wrote:insallah hayirlisi ile mulakatiniz guzel gececektir.. Eylül ilk haftası gibi NYC ye gideceğiz. Teşekkürler. |
|||
|
07-02-2008, 10:51 AM
|
|||
|
|||
|
Amerika size ugur getirir insallah. saygilar. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|