Post Reply 
Bir fiat öğrenebiirmiyiz.
04-14-2008, 08:34 AM
Bir fiat öğrenebiirmiyiz.
Sayın forum üyeleri,internette araştırma yaparken sitenizi buldum.Kuranlardan allah razı olsun.Bir bilgi için buraya yazıyorum.bir yanlış ilaç kullanımı sonrasında fazla kilo almış bir hasta için.gerekli olan tıbbi malzemenin amerikadaki fiatını öğrenmek istiyoruz.Türkiyede 1550 dolar olan malzeme amerikada daha ucuzsa oradan ödemeli temin etme yollarını araştırıyoruz.Hastanın maddi durumu pek iyi değil.ben ve emekli öğretmen arkadaşlarım yardımcı olmak için amerikadaki türklerden bilgi konusunda yardım alabilirmiyiz diye buraya yazıyoruz.Gerekli malzeme // BOENTERIC INTRAGSTRIC BALLON // BU APARAT HASTANIN MİDESİNE KOYULACAK VE HASTA ACIKMAYCAK VE 6 AYDA KİLO VERECEK VE KALP OPERASYONU YAPILABİLECEK.lütfen para istemiyoruz sadece orada varsa fiatı nedir? parasını toplayabilirsek vede oradan ödemeli gönderilirmi ?çok teşekkürler .saygılarımızla.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2008, 03:41 AM
RE: Bir fiat öğrenebiirmiyiz.
burdan telefonla ulasirsaniz fiyat alabilirsiniz sanirim. Email de yazsaniz olur..

CONTACT

For all Appointment and enquiries, call 02 9221 3919

Dr. James Ritchie -
M.B.B.S., F.R.C.S. (ENG) F.R.A.C.S.
Keyhole Surgery Centre

Practice Locations

City
8th floor - Park House
187 Macquarie Street
Sydney NSW 2000
Australia

Click here for location map and driving directions

Telephone: 61 + (02) 9221 3919
Facsimile: 61 + (02) 9233 1049
Eastwood
Suite 4
35 Fourth Avenue
Eastwood NSW 2122
Australia

Click here for location map and driving directions

Telephone: 61 + (02) 9874 9737
Facsimile: 61 + (02) 9804 7666

Email: info@keyholesurgerycentre.com.au
Website: http://www.keyholesurgerycentre.com.au

Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

TestPrepForum.NET Teslcafe.COM Ingilizcepratik.NET Teslcafe.Com Forumingilizce ForumIngilizcechat.ORG Amerika RehberiTurklasvegas.comIngilizce Englishtarget.COM